Ostoskori on tyhjä

Kakut

Haluamme Valkoisessa Puussa tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisen jokaista aistia koskettavan elämyksen, jonka kaikki yksityiskohdat ovat harkittuja. Punaisena lankana kaikessa on aitous ja mutkattomat maut.

Kakut ovat yrityksemme kivijalka. Meidät tunnetaan ennen kaikkea rouhean herkullisista kakuista, jotka muodustuvat laadukkaista raaka-aineista, sukuresepteistä sekä tahtotilasta ilahduttaa asiakkaita päivästä toiseen!

Kirsin ja Markin tarina on inspiroiva kertomus rakkaudesta, kulttuurien yhdistämisestä ja yhteisestä intohimosta luoda ainutlaatuinen kahvilakokemus. Vuosien aikana Valkoisen Puun kahviloista on muodostunut paikkoja, joissa asiakkaat tuntevat olonsa kotoisaksi ja tervetulleiksi, kuin perheenjäseniksi tai ystäviksi. Valkoisen Puun missio onkin, että jokainen asiakas ansaitsee parasta mahdollista palvelua ja laadukkaita tuotteita.

 

Käsityönä, laadukkaita raaka-aineita ja sukureseptejä hyödyntäen

Valmistamme kakut alusta asti itse käsityönä omassa leipomossamme Kauhajoella. Leipomo onkin yrityksemme kulmakivi, jossa ammattitaitoiset leipurit valmistavat kakkuja rakkaudella ja suurella intohimolla laadukkaita raaka-aineita hyödyntäen. Kakkuja kuljetetaan kahviloihin pari kertaa viikossa, joissa kahviloiden henkilökunta täyttää, kuorruttaa ja viimeistelee kakut vitriiniin asiakkaiden herkuteltaviksi.

Salaisuutemme piileekin siinä, että kakut maistuvat just niin hyviltä kuin ne näyttävätkin! Eikä kakuissa ole mitään ylimääräistä, vain mutkattomia ja aitoja makuja.

Valikoimamme heijastaa Kirsin ja Markin suomalais-amerikkalaista taustaa. Kahviloiden herkut perustuvat sekä amerikkalaisiin että suomalaisiin sukuresepteihin, kuten Markin isoisän 1950-luvun diner-resepteihin ja Kirsin suvun perinteisiin leivonnaisiin. Heidän intohimonsa laadukkaisiin raaka-aineisiin näkyy siinä, että suosimme luomua ja lähituotantoa sekä aitoja raaka-aineita.

Teemme yhteistyötä erilaisten lähituottajien kanssa, mikä takaa tuoreuden ja autenttiset maut. Meidän erikoisuus on, että leivomme luomuspelttijauhoilla. Paikallisen viljelijä ja mylläri Merinomi Oy tuo tuoreet jauhot suoraan myllyltä leipomoon. Rouhea mylläysaste takaa jauhojen terveellisyyden ja sen lisäksi speltti tuo ihanan täyteläisen ja pähkinäisen maun kakkuihin.

Lisäksi käytämme Kurikkalaisia Oja-Nisulan kananmunia sekä Rinta-Tassin mansikoita ja muut marjat tulevat Kukkasmäen Marjatilalta vartin ajomatkan päästä leipomolta.

Valkoisessa Puussa jokainen voi herkutella

Saamme päivittäin kiitosta siitä, miten hyvin olemme ottaneet valikoimassamme huomioon erityisruokavaliot. Valikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville, kuten gluteenittomia, vegaanisia, maidottomia tai ketogeenisiä herkkuja.

Meille on tärkeää, että vaikka kakut olisivat erityisruokavalioihin sopivia, niiden täytyy maistua kaikille! Hyödynnämme erityisruokavalio leivonnassa yhtälailla laadukkaita raaka-aineita. Esimerkiksi kakkuihin käytettävä keksipohja tulee kurikkalaiselta pienleipomon Anjalta, joka valmistaa luontaisesti gluteenittoman keksin tarpeisiimme.

Usein juhlia järjestäessä tulee tuskailtua juuri erityisruokavalioiden osalta. Helli arkeasi ja tilaa kakut juhliisi Valkoisen Puun valikoimasta. Mikäli sinulla on kysyttävää erityisruokavalioista, kannattaa kääntyä Valkoisen Puun henkilökunnan puoleen!

Yhteistyökumppanimme

Kakkujamme on jälleenmyynnissä tarkkaan valikoiduissa paikoissa:

Tampereen Työväenteatteri, Tampere

Boutique Hotelli Iso-Syöte, Iso-Syöte

Heritage Cafe, Helsinki

Linnateatteri, Turku

 

Olemme avoimia uusille yhteistyökumppaneille, joten olethan rohkeasti yhteydessä!

Kuvagalleria