Ostoskori on tyhjä

Lounas Tampere

Tampereen kahvilassa nälkä kaikkoaa maistuvilla ruoka-annoksilla. Voit valita lounaaksi suositun lasagneannoksen, salaatin tai uuniperunan. 

Lasagnet

Voit tilata maukkaan lasagneannoksen aina kahvilan auki ollessa. Lasagneissa on kolme makua: Chilistä potkua ja kotimaista nyhtökanaa sisältävä Buffalokana Lasagne, ylämaankarjaa sisältävä Classic lasagne ja itse tuoreesta basilikasta valmistamaamme pestoa sisältävä Pestolasagne. Pestolasagne on herkullinen ja täyttävä kasvisvaihtoehto.

Lasagnet ovat laktoosittomia.

Paljon kehuja keränneet annokset tarjoillaan salaatin kera.

Uuniperunat

Uusimpana lounaslistalta löytyvät ruokaisan herkulliset uuniperunat kahdella eri täytteellä:  Pestofeta (g,l) sekä Currykana (g,l).  Annokset sisältävät raikkaan salaatin. Annokset ovat tilattavissa kahvilan aukioloaikojen puitteissa listalta.

 

Salaatit

Listalta ja vitriinistä löytyvät myös runsaat, rapeat salaatit. Salaattivalikoima vaihtelee päivittäin, vaihtoehdoista löytyy aina kasvispohjaisia ja kanavaihtoehtoja, esim. Tandoorikanasalaatti, Mozzarellasalaatti tai Pestofetasalaatti.

Salaateista suurin osa on gluteenittomia ja lopuista on gluteeniton vaihtoehto saatavilla tilauksesta. Myös Keto-ruokavalioon sopivat salaatit onnistuvat helposti. Tervetuloa!

Suolaiset piirakat

Välillä tekee mieli kuitata lounas jollain helpolla, mutta herkullisella. Luomuspelttiin leipomamme suolainen piirakka vihersalaatilla on tälläinen vaihtoehto. Valikoima kahvilassa vaihtelee, mutta aina on tarjolla kasvis- ja lihavaihtoehdot.

On aika uskomatonta miten paljon luomuspeltin käyttö pohjassa lisää piirakkaan maukkautta. Tule maistamaan ja totea itse!